Skip to main content

Praktisk informasjon

Viktige punkter

Visitering

Av hensyn til sikkerhet kan våre ordens vakter kroppsvisitere publikum og sjekke vesker/sekker på konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at inngangen blir gjennomført på en effektiv måte. Vi ber også om at kofferter, store sekker og bagger settes igjen hjemme.

Sanitet

Det er førstehjelpsstasjon betjent av røde kors på området. Se etter telt og banner som markerer Røde Kors


Hva skal jeg ta med meg?

Vi oppfordrer alle til å kle seg etter været! Tenk at du skal være ute i flere timer, og at du må ha på deg klær som gjør at du får en god opplevelse når konsertene pågår. Dersom det regner, ha med deg regntøy eller poncho, hvis det er sol og varmt, ha med deg caps/hatt og solkrem. Ikke ta med paraply eller andre gjenstander som står på listen over ting som ikke blir tillatt inn på plassen, med mindre du er forberedt på at disse blir fratatt deg i inngangen.

1.     Klær etter været

Sjekk værvarselet, ha med klær som gjør deg forberedt på det meldte været! Husk at det kan bli kjøligere på kvelden!

2.     Mat og drikke

Det er ikke lov og ha med medbrakt mat og drikke. Det vil være tilgang på vann for drikke og salg av div drikke og mat på området.

3.     Regntøy

Dersom det begynner å regne er det lurt å ha en regnponcho eller lignende. Paraply er ikke tillatt.

4.     Komfortable sko

Det kan bli lenge å stå ute.

5.     Solkrem

Til egnet bruk


Hva skal jeg ikke ta med meg?

Alkohol og narkotiske stoffer

Campingstoler o.l

Dyr

Profesjonelt foto-/video-/audio-utstyr

Laserpen

Metallflasker eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander

Paraplyer

Bannere og Plakater

Selfiestang

Våpen av enhver art

Brannfarlige materialer

(engangsgriller, fyrverkeri m.m)

Gjenstander som er forbudt etter norsk lov

(Bruk sunn fornuft)

Ovennevnte punkter vil bli avvist ved inngangen. Spar deg selv og øvrig publikum for ergrelse og venting ved å ha med dette. Vi gjør oppmerksom på at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

NB! Det er ingen oppbevaringsmuligheter på arrangementsområdet.


Sikkerhet

Havnefestivalens ansvarlige tar sikkerheten på største alvor og vi jobber kontinuerlig med politiet og de andre nødetatene for å lage et trygt og sikkert arrangement for alle.

Vi arbeider målrettet for å ta vare på publikum. Prosessen inkluderer både interne og eksterne risikoanalyser, et kraftig fokus på kontinuerlig forbedring og utbedring, og et tett samarbeid med nødetatene.

Politiet er innleid med de ressurser som kreves, det er også innleid ett godkjent sikkerhets selskap og frivillige ordensvakter.