Skip to main content

Årets artister

Årets artister

Fredag:

DJ Herman

Det blir havnevorspiel med DJ Herman, før Loveshack og de andre artistene tar over teltet på Sjøtorget i Drøbak.

  • DJ Herman
  • DJ Herman
Admiral P

Admiral P

Admiral P, kjent for blant annet låtene «Engel», «Spinnvill» og «Snakke litt», vil by på reggaemusikk som festivalgjestene kan synge med på. Med en egen teft for å lage fengende, moderne låter, med et tradisjonsfestet uttrykk, har Admiral P jobbet seg opp og fram som artist på den skandinaviske reggaescenen. Han er kjent for å ha satt sitt unike preg på sjangeren og har en rekke kjente hits.

Halva Priset

Halva Priset, med «Petter Katastrofe» i spissen, ble for alvor kjent i 2021 for låten «Den fineste Chevy'n». Denne låten havnet på førsteplass på VG-lista og ble nominert til Spellemannprisen samme år. Bandet byr på en rekke feelgood-låter om bygda, festing, natur, folk, biler og livet.

Halva Priset
Ravi

Ravi

Ivar Christian Johansen, bedre kjent som Ravi, er en norsk artist fra Tønsberg.

Han er kjent for låter som «Utadæsjælåplevelse», «Tsjeriåu», «E-ore» og «Dødsøt». Han er kjent for sin skrivemåte, der han skriver rett fram slik som man snakker. Måten han skriver på omtales som «Ravisk». Under festivalen vil han by på en rekke av sine hits.

Loveshack

Vi får igjen besøk av publikums favorittene fra 2018 og 2019, 2022, også i 2023.

Loveshack får festivalgjester i alle aldere til å synge for full hals og danse på bordene. I sommer er de tilbake med de beste låtene fra 80-tallet. Loveshack er et 80-talls coverband, som mimrer tilbake til de aller beste låtene fra det populære tiåret.

Lørdag:

D.D.E.

Selveste D.D.E. skal opptre lørdag kveld på Havnefestivalen 2023.

Den norske rockegruppa ble stiftet allerede i 1992 og har siden den gang laget en rekke kjente låter. «Vinsjan på kaia», «rumpa Mi», «Det går likar no» og «E6» er blant de mest kjente låtene. Det velkjente bandet byr på norsk allsang og god stemning.

D.D.E.
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Festivalsommeren 2023 blir det tidløse Kurt klassikere og vær forberedt på både allsang og gåsehud. Sommeren 2022 ble en post-pandemi-fest hvor Kurt Nilsen fikk spille en håndfull eksklusive konserter foran et entusiastisk publikum. Samme høst la han siste hånd på nytt hjemmestudioog resultatet er en inspirert artist med kreativt overskudd og baklomma full av rykende ferske låter. Med muligheten til å spille inn musikk når han måtte ønske mangler bare gleden over å få komme seg tilbake på scenen og dele musikken med fans av Kurt-soundet som forener country, pop og rock og hans helt unike stemme og spilleglede

Emma Steinbakken

Emma Steinbakken er en norsk artist fra Jessheim. Hun er kjent for singlene «Not Gonna Cry» og «Without You». Hun har også singelen «Stay With Me» som var en del av soundtracket til den populære Netflix-serien Hjem til Jul.

Spellemannpris-nominerte Emma Steinbakken er fra Jessheim, og ble oppdaget i musikalrollen som Annie på Ullensaker kulturhus i 2017, da hun bare var 14 år gammel. Året etter kom den første singelen, ”Not Gonna Cry”, som i dag har over 22 millioner avspillinger på Spotify. Den ble fulgt opp med EP-en ”Emma Steinbakken” i 2019.

Hver måned lytter mer enn 800 000 fans på musikken hennes på Spotify.

Emma Steinbakken
En dags pause

En dags pause

En dags pause er et band bestående av rutinerte artister fra Østlandet, som vil hedre Jahn Teigen. Da Jahn Teigen gikk bort 24. februar 2020, etterlot han seg en sjelden musikalsk arv.

Bandet En dags pause var allerede i gang før Teigen gikk bort og fikk aksept av han til å formidle musikken hans. Med låter som «Mil etter mil», «Min første kjærlighet», «En fin dag», «Optimist» og «Det vakreste som fins», er det klart for allsang.

Tom Mathisen

Tom Mathiesen er kjent for å påføre det norske folk kroniske smilerynker og beinharde lattermuskler. Han er en kjent norsk komiker, musiker og skuespiller. Han har også mye erfaring innen å være konferansier og er kjent for å være fortellerstemmen i Brødrene Dal-serien.

Under Havnefestivalen vil Mathisen fungere som en artig konferansier både fredag og lørdag, samt spille noen låter sammen med bandet En dags pause, som hedrer Jahn Teigen.

Tom Mathisen